Mer informasjon om praktiske forhold som toll, returer og levering finner du her.

BESTILLING OG LEVERING

Spørsmål Når mottar jeg bestillingen min?
SvarDet er mange ulike aktører som selger sine produkter på Ence, og du vil kunne få produkter fra samme bestilling i separate pakker. Leveringstiden for det enkelte produkt finner du i teksten om merket som leverer det produktet. Du kan scrolle helt ned i produktbeskrivelsen for det enkelte produktet, og trykker på «Les mer …» om merket, og i teksten gå til «kort forklart»-boksen. Eller du kan gå her, og trykke på det merket du handler fra.
Spørsmål Får jeg hele bestillingen min samlet?
SvarIkke nødvendigvis. På grunn av at mange ulike aktører selger sine produkter på Ence, vil du kunne få produkter fra samme bestilling i separate pakker. Å bestille fra Ence er som å bestille fra mange ulike nettbutikker, bare du sparer tid og litt penger på frakt.
Spørsmål Må jeg betale frakt for hvert produkt jeg bestiller?
SvarNei. Uavhengig av hvor mange ulike leverandører du bestiller fra i samme ordre betaler du én samlet sum for frakt per bestilling. På Ence er det fast fraktpris på 49kr.
Spørsmål Kan jeg bestille til utlandet?
SvarVed bestillinger til adresser utenfor Norge vil du måtte betale annen pris for frakt enn angitt. I tillegg er det mulig at du må betale ekstra for toll og annen skatt. Send en mail til hei@ence.no om hvilket produkt du ønsker og hvor du vil bestille til, så hjelper vi deg.

SKADER OG SAVNEDE PAKKER

Spørsmål Jeg har ikke mottatt produktene jeg bestilte (og det har gått 30 dager siden bestilling).
SvarSend oss en mail på hei@ence.no. Leveringstid for de ulike produktene kan variere avhengig av hvilket produkt du har handlet.
Spørsmål Hva gjør jeg dersom det er skade på en pakke?
SvarSend mail til hei@ence.no umiddelbart med bilder av forpakningen og skadene på selve produktet. Ta også vare på originalforpakningen. Skaden må meldes innen 7 dager etter pakken ble levert.

RETURER

Spørsmål Hva gjør jeg dersom jeg vil returnere en vare?
SvarAngreretten varer i 14 dager fra og med dagen du mottar produktet. Dette gjelder dersom produktet er ubrukt og i samme forfatning som da du mottok den. Les mer om hvordan du gjennomfører en retur her.
Spørsmål Jeg har enda ikke mottatt betaling for retur.
SvarAvhengig av hvor du sender fra, er det mulig det tar ekstra tid for oss å motta den returnerte pakken. Dette kan påvirke når en tilbakebetaling blir lagt inn. Videre tar en betaling fra oss 5-10 virkedager før den kommer inn på din konto. 

Dersom denne fristen har passert, ta kontakt med banken din eller kredittkortselskapet du benyttet ved kjøpet, og hør om det ligger en betaling på vent. Om du fremdeles har problemer med dette, ta kontakt med oss på hei@ence.no

INFORMASJON

Spørsmål Hvor kan jeg lese mer om produktene?
SvarVi har informasjon om alle merkene som selger sine varer på Ence her. Dersom du ikke finner svar på det lurer på, ta kontakt med oss på hei@ence.no.
Spørsmål Er det mulig å kjøpe Ence-gavekort?
SvarJa! Du kan enkelt kjøpe et gavekort her.