BESTILLING OG LEVERING

Spørsmål Når mottar jeg bestillingen min?
SvarPå grunn av at mange ulike aktører selger sine produkter på Ence, vil du kunne få produkter fra samme bestilling i separate pakker. Du kan finne en oversikt over leveringstiden for de ulike merkene her.
Spørsmål Får jeg hele bestillingen min samlet?
SvarIkke nødvendigvis. På grunn av at mange ulike aktører selger sine produkter på Ence, vil du kunne få produkter fra samme bestilling i separate pakker. Å bestille fra Ence er som å bestille fra mange ulike nettbutikker, bare du sparer tid og litt penger på frakt.
Spørsmål Må jeg betale frakt for hvert produkt jeg bestiller?
SvarNei. Uavhengig av hvor mange ulike leverandører du bestiller fra i samme ordre betaler du én samlet sum for frakt per bestilling. På Ence er det fast fraktpris på 49kr.
Spørsmål Kan jeg bestille til utlandet?
SvarVed bestillinger til adresser utenfor Norge vil du måtte betale annen pris for frakt enn angitt. I tillegg er det mulig at du må betale ekstra for toll og annen skatt. Send en mail til post@ence.no om hvilket produkt du ønsker og hvor du vil bestille til, så hjelper vi deg.

SKADER OG SAVNEDE PAKKER

Spørsmål Jeg har ikke mottatt produktene jeg bestilte (og det har gått 30 dager siden bestilling).
SvarSend oss en mail på post@ence.no. Leveringstid for de ulike produktene kan variere avhengig av hvilket produkt du har handlet.
Spørsmål Hva gjør jeg dersom det er skade på en pakke?
SvarSend mail til post@ence.no umiddelbart med bilder av forpakningen og skadene på selve produktet. Ta også vare på originalforpakningen. Skaden må meldes innen 7 dager etter pakken ble levert.

RETURER

Spørsmål Hva gjør jeg dersom jeg vil returnere en vare?
SvarAngreretten varer i 14 dager fra og med dagen du mottar produktet. Dette gjelder dersom produktet er ubrukt og i samme forfatning som da du mottok den. Les mer om hvordan du gjennomfører en retur her.
Spørsmål Jeg har enda ikke mottatt betaling for retur.
SvarAvhengig av hvor du sender fra, er det mulig det tar ekstra tid for oss å motta den returnerte pakken. Dette kan påvirke når en tilbakebetaling blir lagt inn. Videre kan en betaling ta opptil 5 virkedager før den kommer inn på konto. 

Dersom denne fristen har passert, ta kontakt med banken din eller kredittkortselskapet du benyttet ved kjøpet, og hør om det ligger en betaling på vent. Om du fremdeles har problemer med dette, ta kontakt med oss på post@ence.no

INFORMASJON

Spørsmål Hvor kan jeg lese mer om produktene?
SvarVi har informasjon om alle merkene som selger sine varer på Ence her. Dersom du ikke finner svar på det lurer på, ta kontakt med oss på post@ence.no.
Spørsmål Er det mulig å kjøpe Ence-gavekort?
SvarDet gjør vi! Du kan enkelt kjøpe et gavekort her.