Ence skal være ditt samlested for de mest bærekraftige produktene

Ence mener at å handle med god samvittighet bør være enkelt, og at bærekraftige kvalitetsprodukter skal være lett tilgjengelige og godt synlige på markedet. Derfor skapte vi markedsplassen Ence! Vi vet at produkter som innfrir våre ønsker og kjerneverdier finnes, og vi ønsker å samle så mange som mulig av dem på ett sted. På Ence vil vi løfte frem merker som prioriterer mennesker og miljø i sin produksjon. 

Fra nå av skal det være enklere å handle med god samvittighet! Bærekraft er et komplekst begrep. Og vi lurer oss selv om vi hevder at vi kun vil tilby produkter uten noen som helst negative baksider. Vårt viktigste prinsipp er gjennomsiktighet fra merkene våre, og vi vil jobbe for å finne de beste alternativene på markedet ut fra dette. Åpenhet fra bedriftene gir et godt utgangspunkt for tillit.

I Ence vil du være garantert å handle produkter som er grundig bakgrunnssjekket, og du vil få tilstrekkelig med informasjon til å bedømme selv. Våre krav til merkene i Ence handler først og fremst om at vi forventer åpenhet og ærlighet om alt som har hatt med produksjonen av varene å gjøre. Videre skal naturligvis denne åpenheten vise oss at bedriftenes produksjon er i tråd med våre verdier om at mennesker og miljø blir ivaretatt i alle ledd av verdikjeden. 

0
BÆREKRAFTIGE MERKER
4.1/5
0
FORNØYDE ENCERE

KRAV TIL MERKENE PÅ ENCE

Merkene forventes å jobbe for en så bærekraftig verdikjede som mulig. Standarden i dag er dessverre ikke slik, og derfor ønsker vi å støtte de bedriftene som fokuserer på dette og som oppfyller våre krav. Bedrifter som setter miljø og menneskeverd først, og profitt deretter. 

Det betyr:
✔️ Bestrebe seg trygt og rettferdig arbeidsmiljø for alle som arbeider med produksjonen
✔️ Produktene og deres emballasje skal være egnet for gjenvinning
✔️ Produksjonen av varene skal forurense minst mulig, og bedriftene forventes å etterstrebe bruk av miljøvennlige energikilder

Alle merkene på Ence skriver under en avtale om at de forplikter seg til å opprettholde visse standarder. Du kan lese standardene vi har satt her.

Ence-teamet​

Her er gjengen bak Ence! Vi jobber sammen for å gjøre det enklere for deg å finne mer bærekraftige alternativer til alt du måtte trenge.

Racha Hanine

Gründer & daglig leder

Jeg tar meg til daglig av stort og smått i Ence, og samarbeider med teamet på ulike områder for å gjøre Ence bedre. På siden studerer jeg statsvitenskap og samfunnsgeografi ved UiO.

Min favoritt-ting må være en oransje, strikket ulljakke. Den kjøpte jeg brukt, og sydde på egne knapper. Den betyr litt ekstra med personlig preg.

Jeg elsker å handle unike ting med en spesiell historie, og setter pris på ting jeg kan bli glad i.

Mads S. Murvold

teknisk ansvarlig

Jeg tar meg av det tekniske bak kulissene i Ence, samtidig som jeg bidrar til litt av hvert. På siden er jeg informatikkstudent ved UiO. 

Min favoritt-ting er kontoret mitt. Det er bygd av meg, og alt har en betydning og er valgt bevisst. Det gjør det til et perfekt sted for både arbeid og fritid.

Det verste jeg vet er å shoppe, så jeg bestiller alt på nett:)

Anne Sant

Digital markedsfører

Jeg jobber med innholdsproduksjon og markedsføring i Ence. Til daglig studerer jeg økonomi og administration på BI.

Min favoritt-ting er espressobryggeren min! Da kan jeg få god kaffe uansett hvor jeg er.

Ellers er jeg er ikke så glad i å shoppe. Derfor liker jeg best å kjøpe ting som varer, så jeg slipper å kjøpe nytt hele tiden. Bra for miljøet og bra for lommeboka!:)

Fares Riyam

kreativ designer

I Ence jobber jeg med vårt visuelle uttrykk gjennom grafisk-, video- og lyddesign. Til daglig jobber jeg som kreativ designer i et byrå.

Min favoritt-ting er slippersene mine. Jeg liker å være komfortabel, og velger slippersene over sko når jeg kan!

Å shoppe er det verste jeg vet, så jeg liker når prosessen er så enkel og effektiv som mulig. 

Våre samarbeidspartnere

Vi tror på at samarbeid er veien å gå for å kunne få til forandring og gjøre bærekraft til en standard. Vårt viktigste mål er å bidra til ansvarlig forbruk og produksjon, og vårt viktigste verktøy for det er samarbeid.