Retur

Ved kjøp av varer over nett har du ved norsk lov både angrerett og reklamasjonsrett.

Angreretten
Angreretten varer i 14 dager fra og med dagen du mottar produktet. Dette gjelder dersom produktet er ubrukt og i samme forfatning som da du mottok det.

Dersom du ønsker å returnere en vare uten spesiell grunn:

  1. Gi beskjed til oss på e-post (post@ence.no) om at du ønsker å returnere en vare og benytte angreretten. Husk å gjør dette før fristen. For å overholde angrefristen er det tilstrekkelig at du sender mail om at du vil bruke angreretten før angrefristen utløper.
  2. Du får beskjed på mail fra oss hvilken adresse du skal sende produktet tilbake til
  3. Dersom du velger å benytte deg av angreretten uten at produktet har feil eller mangler fra vår side, må du selv stå for fraktkostnadene for å returnere produktet
  4. Når produktet er mottatt av leverandør vil vi overføre beløpet du betalte for produktet til samme kort som du betalte med. Betalingen bør være på din konto innen 5-10 virkedager.

Reklamasjonsretten
Du har rett til å returnere produktet grunnet skader på pakken eller lengre leveringstid enn lovet, eller andre grunner som ikke er forårsaket av deg. Fristen for å reklamere er senest to måneder fra det tidspunkt da du oppdaget mangelen, og må senest skje to år etter at du overtok produktet.

Dersom du ønsker å returnere en vare grunnet skade, feil med produktet eller andre forhold som ikke er forårsaket av deg:

Gi beskjed til oss på e-post (post@ence.no) om at du ønsker å returnere en vare og benytte angreretten
Du får beskjed på mail fra oss hvilken adresse du skal sende produktet tilbake til
Send oss kvittering fra frakttjenesten du benytter for å sende pakken tilbake
Når produktet er mottatt av leverandør vil vi overføre det fulle beløpet du betalte for produktet, samt fraktkostnader for å sende produktet tilbake, til samme kort som du betalte med. Betalingen bør være på din konto innen 5-10 virkedager.

Mer om vilkår og virkninger av at angreretten brukes:

Du kan lese mer om virkningene og vilkårene for angrerett og reklamasjon under våre kjøpsvilkår her.